Builder's Forum (541)

Discussions Replies Latest Activity

Issues whist trying up update Cockpit on a New 2.6 unit

Hi I'm Scott from Sydney Australia and this is my first post I am looking of a bit on a hand with updating the software on the unit I am j…

Started by Scott W

44 yesterday
Reply by Scott W

What length are the battery tubes supposed to be?

I have a long length of battery tubing, but I can't find the dimension for how long I am supposed to cut the battery tubes. How long are th…

Started by Evan Clark

2 yesterday
Reply by Eric Stackpole

Who's headed to New York?

Hello ROV-ers I'm curious to see who will be making the trek to New York for the World Maker Faire in September.  I will be in the city Se…

Started by Charles

5 yesterday
Reply by David Lang

TIlt angle for ROV camera assembly

The ROV cam has a tilt function...? If o deg is straight up, 90 deg is straight ahead, what would be the max tilt up...?  Max tilt down

Started by Ronald Peters

2 yesterday
Reply by Ronald Peters

what are the size ,weight and resolution of the camera of the openrov kit 2.6

what is the related information of the openrov 2.6 ,especially the camera:   size ?   weight?   resolution?

Started by Zhenyou Dai

1 yesterday
Reply by Carsten Klarborg Larsen

Battery Polarity Check

My lack of skill means I have no business trying to assemble this thing, but...I have another lame newbie question. I made it (v2.5) to St…

Started by Jim

1 on Saturday
Reply by Jim

Weld-on like glue in europe...

  It is virtually impossible to get hold of weld-on glue in europe! but I found this glue here: http://www.jacksonsmodels.co.uk/ema-plastic

Started by Thomas Kærsgaard

4 on Thursday
Reply by Carsten Klarborg Larsen

about tariff

I am not in America, when the openrov is sent to me , the tariff is paid or not by the openrov team.

Started by Zhenyou Dai

1 on Thursday
Reply by David Lang

where is the openrov factory?

From which city is the openrov kit sent to me?

Started by Zhenyou Dai

2 on Thursday
Reply by Eric Stackpole

Motor Control issues

Hi, I have a couple of issues. When I power up the cape and connect to it through the UI the behaviour I experience is as follows: Front…

Started by Prasanna Kannappan

11 on Wednesday
Reply by craig bates

RSS

© 2014   Created by Eric Stackpole.

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service